Storhästen

William Shirehäst.
 
 

Smärta i munnen

Jag är sämst på att blogga...
 
Idag sjukanmälde jag mig från skolan pga. tandvärk som bara blir värre känns det som. Men jag ska ju till tandläkaren på fredag så de får fixa till käften på mig.
 
Förutom att ha suttit och tittat på hästarna på den Beridna Högvakten (på deras hemsida) så har jag varit ute och joggat idag. Måste träna upp min kondition, som är sämst för tillfället. De där jävla cigaretternas fel...
 
På tal om hästar...
 nästa inlägg
 

KISS kommer till Sverige i Sommar

1 Juni till Friends arena och 6 Juni till Sweden Rock Festival
Det lutar nog åt att jag går på Friends arena men jag vet inget förrns jag har pengar till biljett. Sen vem jag går med kvittar bara jag kommer dit och hem, men alltid finns det någon speciell som man vill gå med.
Och eftersom att detta kom upp nu så blir det antagligen inte att gå på Rob Zombie den 5e December.

Sugen som faan i alla fall, jag har aldrig ett KISS live
 
The Deamon!!!

El Clasico

Ikväll ägde El Clasico rum på Camp nou. Det var en spännande match och Messi gjorde två snygga mål. Yes yes yes!!! Den mannen är fantastisk... Matchen slutade 2-2 och det var nog rättvist fast att jag trode (och hoppades) att den skulle sluta 3-2 till Barca.
 

Night night

Sitter och dricker en kvällsdrink, innehåller apelsinjuice, banan, hallon och blåbär. Gaöet gött. Har också bestämt mig för att jobba på min kondition och börja träna så att jag kan söka till GMU om ett år.

Känslan man får när man hör Champions League-introt

Ikväll blir det att se Porto - PSG på Viasat fotboll
 

Benfica - Barcelona

MESSI!!!!

Tolkien

Lånade denna bok på bibblan idag
 
 
Gollum
 
Smaug
 
Valars Träd

Nya skor


RSS 2.0