Crazy Train

Min helg har vart galen!!
Två polare kom hit från Norrland i onsdags och i fredags drog jag och syrran in till Svea med dem. Det blev en galen kväll på sveavägen med mycket jänkare, det var sista cruisingen i år och det var mycket folk långt in på natten. Syrran och en polare blev fulla och däckade i bilen på vägen hem. Jag hängde med Krille m.f. mest hela kvällen. Vi var hemma rund tre på natten, men fan va kul vi hade. I lördags så var vi hemma i soffan hela jävla dagen och sedan runt elva på kvällen drog vi till donken och drack kaffe. Idag, söndag, har jag bara handlat och varit hemma i sängen. Så jävla sköööööönt!!!

KISS

Om en vecka!! Hande nästan glömt bort...
 

Så blir det...

...om man blandar de här hundraserna!
 
Släthårig Jack Russel Terrier - Mormor till Harley är renrasig Jack Russel
Mamman är Jack Russel/Chiuaua (tror jag)
 
Papillion - Pappan Till Harley är Papillion och någonting, omöjligt att han var renrasig med tanke på resultatet.
 
 
Och detta är resultatet av de här raserna
Han är liten, väger ca 3 kg, skällig och ettrig. Men världens bästa vovve. (syrran från samma kull ser helt annorlunda ut, så kan det bli med blandraser)
 

Morrn

Ledig idag så det blev en skön sovmorgon. Men jag missade Ralf på nyhetsmorgon, jävla skit!! Det var i alla fall skönt att få sova ut, nu sitter jag och myser med en kopp gött kaffe.

Mustasch på Anexet, April 2012

Tisdagskväll men vovvar

Ikväll har jag mest suttit och kollat in olika rasklubbar på nätet, har varit mest inne på spanielklubbarna. Spaniels är så mysiga, jag har alltdi gillat spaniels och har själv haft en Amerikansk spaniel-blandning.

Nu ska jag städa i köket och sedan kl åtta är det Hart of Dixie.

Dagens mysiga Hundraser

Grupp 1: bruks, -vall, -boskaps och herdehundar
 
Welsh Corgi Cardigan
Söt vallhund
 
Grupp 2: schnauzer och pinscher, molosser och bergshundar samt sennenhundar
 
Cane Corso
Stor going
 
Grupp 3: Terrier
 
American Staffordshire terrier
Snäll tuffing
 
Grupp 6: Drivande hundar samt sök -och spårhundar
 
Drever
Mysig jakthund
 
Grupp 8: stötande hundar,apporterande hundar och vattenhundar
 
Clumber spaniel
Lurvig spaniel
 
Grupp 10: Vinthundar
 
Saluki
Vacker atlet

Jag vill leva jag vill dö i Norden

 

December 2012

 Jag längtar så...

Harley is here

Hemma idag för att jag har inga lektioner. Kidnappade harley igår för att jag saknade honom så han ska vara ed mig tills på fredag. Det kommer att bli supermysigt.
 
Vaknade halv elva idag, med flit. Snart ska jag väl äta frukost/lunch och sedan händer det nog inte så mycket mer än att mysa med vovven.
 

Rumplestiltskin

Om en kvart börjar veckans Once upon a time
 
Min favoritkaraktär i serien: Rumplestiltskin. För att han är galen, konstig och mysigt äcklig.

SciFi Bokhandeln

Ska dit när jag har fått mina pengar
 
Hittade massa coola knappar och nyckelringar. Harry Potter-prylar m.m.
Hittade den här t-shirten också, melting...
 

Äntligen Torsdag

Kom precis hem från skolan, det har varit en ganska bra dag. Samhällskunskap A och Svenska B. Båda kurserna intressanta och roliga. Svåra men roliga. Nu ser jag på Gossip Girl och dricker en kopp efterlängtat kaffe.

Ikväll är det Once upon a time, jag har köpt läsk och choklad så att jag kan sätta mig och mysa under en filt klockan åtta ikväll.


Internationella bokveckan

Fira den internationella bokveckan: Grabba tag i den bok du har närmast, slå upp sidan 52 och plocka ut den femte meningen. Avslöja inte bokens titel. Kopiera reglerna i statusfältet innan du fyller i din mening.

"Den hade inte farit illa av kylan, men verkade uppskrämd"

Luna Lovegood

Proud Ravenclaw

Svenska B

Har precis gjort klart uppgiften i Svenska B. Den var intressant och lätt så det gick fort.

Så vad göra nu? Pottermore!!


HAPPY DAY!

När jag kollade mina mail nu på morgonen så hade jag fått ett från Pottermore. Nya kapittel är klara!!! Happiest day ever, speciellt då jag har en skitvecka. En sån där vecka då jag är hemma från skolan och sedan får ångest för att jag är hemma. Men tröstar mig med att det inte är mycket jag missar ändå. Skit och piss på allt, förutom Pottermore som räddade min dag om inte hela veckan.
 
Man får ganska fina mail

Ikväll: Äta äppelkaka och kolla på fotboll

Jag har varit på dåligt humör hela dagen. Varför vet jag inte, tur att jag är själv hemma ikväll i alla fall. I stället för att ha varit i skolan idag så har jag handlat, gjort en sockerkaka (it´s like magic, man tillsätter bara vatten och gräddar i 45 minuter) härre gud varför går jag inte på Hogwarts? vart är mitt brev!!?
 
Ikväll är det Hart of Dixie och Champions league. Jobbigt värre, men det blir nog att se Real Madrid mot Manchester City för Hart of Dixie går i repris på söndag. Eller så flaschar jag helt enkelt mellan kanalerna.
 
KAKA!!! ÄPPELKAKA!!!
har varit sugen på äppelkaka i flera veckor...

Morgon med Rockklassiker

Com hem gjorde någor inatt så dem skulle stänga av boxen och nu måste man fixa och dona för att få igång det och vem fan orkar det på morgonen. Sitter hellre och lyssnar på morgonrock med Jonas och Anton. Kanske blir hemma idag, har nyst säkert tio gånger sedan jag gick upp och min hals tar dö på mig, då pallar jag verkligen inte sitta med skitungar och plugga det som jag redan har gjort... Am I right? kanske är dumt men så mycket bryr jag mig om vad andra säger om det.
 
Gör svenskauppgiften hemma idag i stället, känns prio.
 
Mysigt med kaffe och levande ljus på morgonen

Sunday bloody sunday

Min vecka har varit tuff men jag har tagit mig till skolan varje dag och kämpat med att hålla mig på benen. Igår och idag har jag mått bra, ingen feber enbart snuvig. Helgen har varit slapp, kanske för slapp då jag och syrran var så uttråkade i lördags kväll att vi satt och laddade ned olika whip-appar (piska på telefonen) och satt och "piskade" katterna för de tyckte att ljudet var väldigt märkligt. Det slutade med att vi till slut gav upp och gick och la oss i stället.
 
Idag kom jag hem vid tolv eller ett, la mig i sängen och slappade lite. Sen satte jag mig vid mitt skrivbord och jobbade lite på en skoluppgift, efter att ha skrivit en sida om råttor så gick jag in på Pottermore och lärde mig att göra poitions så nu kan jag det också (alla HP fans vet vad Pottermore är). Jag har inte gjort så mycket mer idag än att laga mat och städat lite.
 
Mina accesoarer (my stuff about stuff)

Mina bandanas

Harry räddar min dag

Ligger halvdöd i sängen med feber och hela köret. Jag kan inte påstå att det är roligt att vara sjuk, jag har varit sjuk i tre veckor nu och jag är less på skiten! Haft en ganska bra dag i skolan tack vare mina vänner men fan va dåligt jag har mått, jag hatar att vara sjuk

Ligger redan i sängen och snart åker Harry Potter och Halvblodsprinsen fram. Harry potter funkar alltid när jag mår dåligt, min drog.

 


Onsdagsmorgon

Börjar tidigare idag, 8:30 är inte van att börja innan nio. Idag så har jag två timmars dötid mellan Historia A lektionerna, där tänkte jag sätta mig och göra svenskaläxan, herrejösses vad jag känner mig duktig!!

Skolfoto är det idag också, tvivlar på att jag kommer att vara med... och sepciellt inte om alla mina klasspolare är på praktik, vill inte vara själv.

Slutar kvart i tre idag så längsta dagen på hela terminen... helt sjukt.

Kaffe är gott!!!

9.11

Idag är det den 11e September

Har haft engelska och matte idag tillsammans med omogna, respektlösa skitungar helt enkelt. Hatar dem!! kanske inte hatar men jag gillar dem definitivt inte! Hade också möta idag om mitt schema och vi kom fram till att jag ska bara gå engelska A, matte A, svenska B, historia A, samhälle, sällskapsdjur och basmaskin körning. tror det var alla för den här terminen. jag kan ju säga att jag har ett vääääldigt slappt schema.

Nu ska jag... göra något.

Plugg

Har suttit i sängen och pluggat Idrott och hälsa idag. Har skrivit om alkohol och droger.
Nu ska jag tycka synd om mig själv för jag blir aldrig frisk, ligger och lider med täpt näsa och ingen nässpray.
 
 
 
 

Morrn Morrn

Superförkyld... fortfarande. Min näsa gör mig tokig, men annars är det bra. Igår mådde jag skitdåligt men följde ändå med Anna och Sebbe in till svea en sväng, fast där var det dött så vi åkte hem och sov.
Vaknade för en stund sedan och nu sitter jag med en kopp kaffe medans syrran sätter igång en film, Wolfman.

skit på dig

Försov mig idag plus ont i halsen och nyser som en sate, skulle bara gå till halv elva så jag sjukanmälde mig... jävla skit asså.
Idag ska jag träffa syrran i skärholmen och sedan drar vi hem till henne och dör i soffan och tycker synd om oss själva.

A trubute to Black Sabbath

Fick låna en platta av en lärare som blev glad över att jag älskar Ozzy och Sabbath. Haha, enligt honom så har jag bäst musiksmak av alla på skola, kan inte annat än att hålla med...
 
Den är skiiiiit bra!!!

Soffläge

Kom en halvtimme sen till skolan idag pga jävla buss som var sen så jag missade mitt tåg... aja, läraren verkade inte bry sig om det så överdrivet mycket.

Jag har mått ganska bra idag. I morrse mådde jag dåligt men det blev bättre, sen kom det tillbaka igen när jag kom hem. Det kliar i min näsa och jag känner mig febrig, det är synd om mig, tröstar mig själv med en kopp kaffe.

Just nu ligger jag och kollar på en dokumentär om Titanic och Jack Dawson (spelades av Leo i filmen). Det är häftigt att se riktiga bilder från fartyget och detaljerad fakta om hur allt gick till. Sammtidigt obehagligt att se så många döda människor, vad var det ca 1500 döda... hemskt.

Snart bedtime

Jag har haft en ganska bra dag, ska inte gnälla. Jag vaknade vid sju och släppte ut katten. Trode att jag skulle bli hemma hela dagen för jag hade ont i halsen när jag vaknade, men bestämde mig för att åka till skolan och ta tag i mitt schemahelvete! Det fick jag beröm för, men vad ska jag göra det är ju ingen annan som tar tag i det... I alla fall så gick jag till en lärare, Dejan heter han, och sa att nu vill jag fan börja ha lektioner varje dag. Så vi fixade ett provisoriskt schema med matte A, engelska A, Idrott A och Historia A. Tacksam för att det är någon som bryr sig. Han får ett stort plus i kanten för att han är ett Black Sabbath/Ozzy och KISS fan. Jag fick till och med låna en cd av honom med Sabbath covers för att jag är den "eleven med bäst musiksmak på hela skolan" man tackar tackar :)
 
Snart ska jag och sotis gå och lägga oss

Coca Cola

Passar bra till min samling

Uttråkaaaaaad!




AHLLEX!!!


GODMORGOOOON

Vaknade med ont i halsen och säkert feber också. Känner mig inte alls frisk. Som tur är så upptäckte jag att jag inte har några lektioner idag, precis som förra veckan. Onsdagar är praktikdagar. Får se om jag åker till skolan bara för att jag vill ha mitt jävla schema.

Kväller

Sitter i soffan och chattar, dricker kaffe och gosar med Sotis som kom in precis.
 
Om 40 min börjar Hart of Dixie!! :D
Mysiga Sotis <3

French Manicure

 
Mina nya lösnaglar som kostade 10 spenn

Det var en mulen tisdag...

Ikväll är det Hart of Dixie!!!
klockan 20:00 ligger jag i soffan, äter något gott och dricker Coca Cola.
 

Tisdag

Släpade mig till Tumba Centrum för att handla, blev lite mer än väntat.
 
Vantar, ett guldglittrigt nagellack och lösnaglar för 10 spenn.
 
Jag köpte gullök, vitlök och bananer också men det är ju mindre intressant.

Morning

Ligger hemma i soffan och är fortfarande dunderförkyld. Hade feber i morse så bestämde mig för att sova lite till men det blev inte alls bättre av det. Ja ja, jag är inte den enda som är sjuk just nu.
 
Dricker kaffe ur en av mina favoritmuggar,Paws!!

Gonattinlägg

Ligger i sängen med tjocka, kurrande katten brevid mig. Han har sovit själv i två nätter så han är extra närgången, det är ju mysigt men man får absolut inte ta på honom när han sover för då blir han sur... Ja han är lite speciell Sotis.
 
I morgon ska jag fanemig till skolan och jag SKA ha mitt schema annars så får jag lägga in en stöt på någon av lärarna... hoppas att jag inte behöver gå så långt ;) hehe
 
Ikväll har jag haft tvättstuga och tvättat badlakan och sängkläder, känner mig väldigt vuxen idag. Det är galet skönt att få bo själv i en hel vecka. Bara jag och katten!
 
Natti Natti

Ny Design!!!

Nu har jag fixat ny header och bakgrund. Det var på tiden, har tänk göra det ganska länge.
Jag gillar i alla fall hur det blev.
 

Funny Paul


My Stuff

Har suttit och fixat med mina nagellack sedan jag kom hem, så över en timme.
 
Ska diska nu och sedan sätta mig och göra svenskauppgiften som jag fick i... onsdags.
 
Några få av mina nagellack

Depend

www.depend.se

Frodo & Sam

+

Vi går hem till Max

Jag är dunderförkyld, fortfarande. Börjar bli ganska trött på att det ska klia i näsan konstant hela tiden. Men jag ska inte gnälla, min "syster" ligger just nu på intensiven och har precis gjort en levertransplantation. Allt har gått över förväntan men jobbigt för henne som måste ligga där med en massa slangar och smärta, trots hög på morfin.
 
Mina tankar går till Jonna nu och hoppas att hos blir bra fort som fan.
 
Idag ska jag hem och mata katten och klockan sju har jag tvättstuga, det behövs!
Och jag måste fixa designen på bloggen idag, såhär kan vi inte ha det.
 
 70-tal!! underbart xD
 

Proud!!


WANTS!!


Sirius Blacks Stav

Mulen Söndag

Snart ska jag dra mig hemåt. Frågan är om jag ska ta bussen eller om jag ska gå. Blir nog bussjäveln. Då kan jag köpa mig en frukt till skolan i morgon.

Fixa naglarna ska jag göra när jag kommer hem också OCH fixa designen på bloggen

Halloween!!!

Jag längtar tills Halloween och alla helgons dag!!!

RSS 2.0